Privacy Beleid

28 april 2019

Artikel 1 Definities
a. Just-earrings; Statutair Stay Fabulous
Vestigingsadres: Golstraat 7a, 7411 BN Deventer;
b. Klant: de rechtspersoon of natuurlijke persoon die met Just-earrings een koopovereenkomst sluit;
c. Artikel(en): door Just-earrings op haar website aangeboden en door de Klant bestelde goederen;
d. Bestelling: de Artikelen die via de webshop van Just-earrings door de Klant zijn besteld;
e. Overeenkomst: de koopovereenkomst tussen Just-earrings en de Klant, strekkende tot levering door Just-earrings van de door de Klant via www.just-earrings.com tegen betaling bestelde producten.

Artikel 2 Bestellingen
1. Wanneer de Klant een bestelling plaats bij Just-earrings worden de persoonsgegevens van de Klant gebruikt om de Bestelling af te handelen.
a. De naam en adres gegevens worden doorgegeven aan de bezorgdienst om de Bestelling te laten bezorgen.
b. De bank verstrekt aan Just-earrings betalingsgegevens.
c. De verstrekte NAW-gegevens, betalingsgegevens, e-mailsadres, telefoonnummer en factuuradres worden uitsluitend gebruikt ter af handeling van de bestelling.
2. De in lid c genoemde persoonsgegevens worden tot één (1) jaar nadat de bestelling is afgerond en zeven (7) jaar (de wettelijke bewaarplicht) daarna bewaard.

Artikel 3 Verstrekken aan derden
Just-earrings werkt met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen, om de Bestellingen correct af te handelen.
- Betaalprovider: Klarna
- Postbedrijf: PostNL
- Hosting: Mijnwebwinkel

Artikel 4 Nieuwsbrief
Just-earrings maakt geen gebruik van nieuwsbrieven.

Artikel 5 Reclame
Informatie over aanbiedingen en nieuwe producten van Just-earrings zijn via social media te verkrijgen. In de webshop van Just-earrings zijn buttons opgenomen voor verschillende social media sites. De beheerders van deze diensten verzamelen de persoonsgegevens van hun gebruikers.

Artikel 5 Cookies
De webshop van Just-earrings kan gebruik maken van cookies. Bij een eerste bezoek aan de site wordt er een melding getoond met uitleg en de vraag voor akkoord met betrekking tot het gebruik van cookies. Via de browser kan het plaatsen van cookies uitgeschakeld worden. Dit kan eventuele gevolgen hebben voor de functionaliteit van de webshop.

Artikel 6 Google Analytics
Just-earings maakt gebruik van Google Analytics. Hiervoor heeft Just-earrings een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin zijn afspraken vastgelegd m.b.t. het gebruik de data door Google. Zo is aan Google geen toestemming gegeven de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De IP-adressen worden door Google geanonimiseerd.

Artikel 7 Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor Just-earrings van groot belang. Wij zorgen ervoor dat de gegevens goed beveiligd zijn. Onze hostingspartij, Mijnwebwinkel, werkt met een beveiligde SSL-verbinding. De beveiliging wordt steeds aangepast en er wordt goed opgelet wat er mis kan gaan.

Artikel 8 Wijzigingen in de privacyverklaring
Bij wijzigingen in de webshop van Just-earrings wordt de privacyverklaring aangepast. De datum van de verklaring geeft de meeste recente versie aan. Just-earrings zal zich inspannen om wijzigingen apart aan te kondigen.

Artikel 9 Inzage, wijzigingen en verwijderen van persoonsgegevens
Bij vragen m.b.t. jou eigen persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen. Zie voor contactgegevens Artikel 11. De volgende rechten zijn van toepassing;
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Bij het verstrekken van de gegevens genoemd in Artikel 9, wordt je verzocht duidelijk aan te geven wie je bent. Zodat wij er zeker van zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Artikel 10 Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Artikel 11 Contactgegevens
Just-earrings
Golstraat 7a
7411 BN Deventer
info@just-earrings.com
 

© 2019 - 2020 just-earrings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel