Q: Hoe houd ik mijn sieraden het mooist?
A: Just-earings probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van nikkel- en loodvrij materialen. De kwaliteit van deze artikelen en de levensduur daarvan, wordt beïnvloed door factoren als (o.a.) zuurgraad van de huid, contact met water, stoten, contact met cosmetica, natuurlijke slijtage en verkeerd gebruik van het sieraad.
Bewaar je sieraden altijd op een droge en donkere plek als een sieradendoosje. Bijvoorbeeld niet in een schaaltje in de badkamer. Doe je oorbellen pas in nadat je je make-up en/of parfum hebt aangebracht. Ga niet zwemmen of sporten met je oorbellen in. 

 

VERZENDEN

Q: Hoe worden de oorbellen verstuurd?
AAlle oorbellen worden in vloeipapier en vervolgens in een papieren zakje verpakt, In een plastic bubbeltjes envelop wordt je bestelling naar je opgestuurd. Het papieren zakje, vloeipapier en plastic bubbeltjes envelop zijn allen recyclebaar.

Q: Wat zijn de verzendkosten?
A: De verzendkosten zijn € 2,50. Hier vallen de portokosten (PostNL) en verpakking onder. Plaats je een bestelling boven de € 25,- dan zijn de verzendkosten gratis.

Q: Ik wil graag een item retourneren?
A: Indien een door de Klant besteld en door Just-earrings geleverd Artikel niet aan de verwachtingen van de Klant voldoet, maar geen gebreken vertoond, is de klant gerechtigd het Artikel aan Just-earrings te retourneren, mits aan de navolgende voorwaarden wordt voldaan:
a. de Klant dient uiterlijk veertien (14) dagen na ontvangst van het artikel, via e-mail of via het formulier voor ontbinding/herroeping, aan Just-earrings mede te delen, zonder opgave van reden, dat het Artikel wordt geretourneerd;
b. de verzendkosten van het retour te zenden Artikel komen voor rekening van de Klant. Het Artikel dient te worden geretourneerd in de originele en niet beschadigde verpakking, dan wel in een verpakking van gelijkwaardige kwaliteit.
c. het geretourneerde Artikel dient bij retourontvangst door Just-earrings in dezelfde staat te verkeren als de staat waarin het verkeerde toen het door Just-earrings aan de Klant werd verzonden en mag niet zijn gedragen of gebruikt.
d. een retourzending dient door Just-earrings te zijn ontvangen binnen 14 dagen nadat de Bestelling bij de Klant is afgeleverd.
2. Just-earrings is gerechtigd een retour gezonden Artikel te weigeren indien het Artikel beschadigd is of indien niet is voldaan aan een of meerdere van de in lid 1 genoemde voorwaarden.
3. Afgeprijsde Artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
4. Na correcte retourontvangst van een Artikel betaalt Just-earrings het door de Klant betaalde bedrag, binnen 14 dagen, aan deze terug door middel van bijschrijving van het verschuldigde bedrag. Bij gehele annulering van de Bestelling inclusief verzendkosten. Bij gedeeltelijke annulering van de Bestelling exclusief verzendkosten. Het bedrag wordt op het door de klant opgegeven bankrekeningnummer terugbetaald.
5. Blijkt bij controle na retourontvangst het Artikel beschadigd te zijn, dan is Just-earrings gerechtigd de waardevermindering in mindering te brengen op het terug te betalen bedrag. De restwaarde zal binnen 14 dagen op de door de klant opgegeven bankrekeningnummer worden terugbetaald.

Zie ook onze Algemene voorwaarden of ons Verzend- en Retourbeleid.

 

VERKOOPPUNTEN

Ben je geïnteresseerd om oorbellen van just-earrings in je winkel en/of webshop te verkopen, of wil je gewoon verdere informatie, stuur dan een mailtje naar info@just-earrings.com

 

Staat je vraag er niet bij. Mail mij dan; info@just-earrings.com. En ik beantwoord je vraag z.s.m.

© 2019 - 2024 just-earrings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel