Mijn voormalige winkel Het Gele Pakhuys, Walstraat 32, Deventer en mijn nieuwe atelier Golstraat 24, Deventer

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop. 

Al meer dan 10 jaar maak ik sieraden. Eerst als hobby. Je geeft eens een keer wat weg aan vrienden en familie als cadeautje en dan is de volgende stap een kraampje op een braderie of markt.
In 2014 heb ik mijn eigen sieraden winkel geopend in een van de mooiste straatjes in Deventer, de Walstraat. Na bijna 4 jaar heb ik mijn winkel gesloten om te gaan reizen. Nu, weer terug in Nederland, begint de creativiteit en ondernemerschap weer te kriebelen. Het resultaat is www.just-earrrings.com geworden. Een webshop met oorbellen in vele stijlen en kleuren. De oorbellen zijn handgemaakt en nikkelvrij. Van elk item maak ik maar een beperkt aantal om het exclusief en uniek te houden.

Voor winkels kan ik een exclusieve collectie maken. Heb je een winkel en ben je geïnteresseerd om een aantal oorbellen van just-earrings.com in je winkel te verkopen, stuur dan een mailtje naar info@just-earrings.com en samen kunnen we een passende collectie samenstellen. Een collectie die aansluit bij de klanten die jou winkel bezoeken.

Neem even de tijd om rond te browsen in de webshop of blijf op de hoogte via Facebook en/of Instagram. Want je kunt nooit genoeg oorbellen hebben.

© 2019 - 2024 just-earrings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel